Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

The Joker komt eind deze maand naar Suicide Squad: Kill the Justice League

En dat is geen grap.

Image credit: Rocksteady/Warner Bros.

Vanaf 28 maart is het eerste seizoen van Suicide Squad: Kill the Justice League beschikbaar. De belangrijkste toevoeging aan de game wordt The Joker als speelbaar personage.

The Joker is een variant op het bekende personage uit een alternative realiteit. Opvallend aan deze variant is de paraplu waarmee hij rondzweeft en over gebouwen kan grinden. Daarnaast beschikt hij ook over een knots en de nodige explosieven.

Bekijk op YouTube

Het nieuwe seizoen voegt daarnaast ook nieuwe omgevingen, activiteiten, wapens en andere gear toe. Je kunt bepaalde content gratis vrijspelen, maar er komt ook premium track waarvoor je moet betalen. Ontwikkelaar Rocksteady benadrukt wel dat alle betalende content puur cosmetisch is.

Rocksteady is voorlopig van plan om minstens vier seizoenen met extra content en nieuwe personages naar de game te brengen. Het valt echter nog af te wachten of die belofte stand houdt gezien de beperkte interesse in de game. Op Steam heeft de game een maand na de release immers al minder dan 500 gelijktijdige spelers.

Read this next