Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

The Humble Bundle for Android 3 krijgt een upgrade

Vier extra games voor grote betalers.

Na meer dan 100.000 verkochte exemplaren, vonden ze bij de Humble Bundle dat het wel eens tijd werd dat de verkoop écht op gang kwam. Dus besloten ze nog eens vier extra games te geven bovenop de vorige vijf aan al wie meer dan het gemiddelde bedrag neertelde (momenteel is dat 6,41 dollar). Met dat bedrag zou je deze 'rieksteel' kunnen kopen, maar als we eerlijk zijn, verkiezen we toch een verzameling van negen indie games, niet waar?

Voor een korte uiteenzetting van de originele games van de bundel (Spirits, Fieldrunner, BIT.TRIP Beat, SpaceChem en Uplink) verwijzen we je door naar een eerder artikel, hieronder bespreken we de nieuwe games die vandaag werden toegevoegd:

  • World of Goo: Een spel dat je op zijn minst zeer bekend in de oren zou moeten klinken. Bouw met een reeks slijmballen verschillende structuren zoals bruggen of muren om andere slijmballen veilig doorheen de levels te loodsen. De touchscreenbesturing maakt dit spel zo mogelijk nog leuker.
  • Osmos: Denk aan de eerste fase van Will Wright-game Spore waarin je je als eencellig wezen doorheen de voedselketen moest opwerken door kleinere wezentjes op te eten en zo ver mogelijk weg te blijven van de grotere tot jouw omvang groot genoeg was om ook hen op te vreten.
  • Anomaly: Warzone Earth: Een omgekeerde versie van de welbekende tower defense games. De bedoeling is om je gekregen manschappen zo goed mogelijk te managen zodat de vele torens van de vijand hen niet van de kaart vegen. De optimale route en volgorde van je eenheden kiezen zijn bepalend voor je overlevingskansen.
  • EDGE: Rol een lichtgevende kubus doorheen steeds complexer wordende levels. Zorg dat je echter niet de oneindige diepte in duikt tijdens een van je slechtgetimede rolbeurten. Sneller door een level rollen levert je een hogere score op.

Enkel een indiefobie is nog een excuus om dit prachtpakket voor Android (dat je trouwens ook op je computer kan spelen) links te laten liggen. De bundel kan je hier aankopen. Wij zouden alvast niet meer twijfelen!

Over de auteur

Niels Jani avatar

Niels Jani

Tekstspuier

Niels heeft een ongezonde obsessie voor alles wat met gamen te maken heeft. Zijn therapeut raadde hem dan ook aan om voor Eurogamer te beginnen schrijven.

Reacties