Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Force Unleashed 3 niet afgelast

Gewoon eerst eens erover nadenken.

Julio Torres, de projectleider voor de game Star Wars: The Force Unleashed, heeft de geruchten dat het derde deeltje in de reeks afgelast zou zijn afgewezen. In plaats daarvan zei hij dat ze nog eens goed moesten nadenken over de derde Force Unleashed.

In een interview met ScifiNow Magazine, zei Torres dat of er een derde game in de reeks komt, afhankelijk was van hoe de tweede zal eindigen, en hoe alles past in de tijdslijn.

"Ik kan jullie alvast niet zeggen hoe TFU 2 zal eindigen, want dan is het niet meer leuk voor jullie om de game te spelen. Maar wat ik wel kan zeggen is dat de eerste twee games ongeveer één jaar in de tijdslijn innemen. Dit betekend dat we nog enkele jaartjes speling hebben tussen de games en Episode IV (de film)."

"Dus onafhankelijk hoe TFU 2 eindigt, moeten we nog een goed nadenken hoe we de continuïteit met een derde game kunnen doorzetten, en ervoor zorgen dat alles mooi bij Episode IV uitkomt" zei hij.

Star Wars: The Force Unleashed 2 komt op 29 oktober uit op zowel de PS3, Xbox 360, PC, Wii en DS. Wil je alvast de game zelf eens uittesten, dan kun je vanaf volgende week aan de slag met de demo, die op PSN en XBL zal verschijnen.

Over de auteur
Edelbert Masschelein avatar

Edelbert Masschelein

Professionele trol

Reacties