Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

The Evil Within: The Assignment DLC heeft releasedatum

En daar mag een trailer natuurlijk niet bij ontbreken.

Uitgever Bethesda heeft bekendgemaakt dat The Evil Within: The Assignment vanaf 10 maart voor de pc, Xbox 360 en Xbox One verkrijgbaar is. Een dag later komt de downloadbare uitbreiding (DLC) naar de PlayStation 3 en PlayStation 4.

Je kruipt dit keer in de huid van rechercheur Juli Kidman, de partner van Sebastian Castellanos. In het verhaal kom je meer over de mysteries uit The Evil Within te weten en wat haar relatie met Mobius is. De DLC bevat daarnaast nieuwe vijanden en gameplay-elementen.

The Assignment is de eerste van de twee downloadbare uitbreidingen voor The Evil Within met rechercheur Juli Kidman in de hoofdrol. The Consequence is het tweede deel in de Kidman-tweeluik en wordt in de lente verwacht. Later dit jaar komt ook de DLC The Executioner uit waarin je als The Keeper speelt.

The Evil Within: The Assignment is onderdeel van The Evil Within seizoenspas, maar is voor 9,99 euro ook los verkrijgbaar. De DLC komt op 10 maart voor de pc, Xbox 360 en Xbox One uit. De PlayStation 3- en PlayStation 4-versie volgen in Europa een dag later.

Lees hier Sanders The Evil Within review.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Yvo Kieviet avatar

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.

Reacties