Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

The Elder Scrolls V op de E3?

Bethesda blijft koppig zwijgen.

Het is ondertussen alweer vier jaar geleden dat ontwikkelaar en uitgever Besthesda The Elder Scrolls IV: Oblivion op de markt bracht voor de Xbox 360 en PC (en later ook PS3). Het spel was een groot succes en liet meteen zien tot wat de toen nog gloednieuwe van Microsoft in staat was. Maar hoe zit het vandaag de dag met de reeks? Als we het Japanse blad Famitsu mogen geloven zou het best wel eens kunnen dat we op de E3 meer te weten komen.

In het magazine stond namelijk te lezen dat er nog heel wat bedrijven zijn - waaronder Konami en Ubisoft - die verrassingen in petto hebben. Ook bij Bethesda zou dat het geval zijn, en wij kunnen ons geen andere titel bedenken dan The Elder Scolls die in aanmerking komt.

Mocht het spel daadwerkelijk op de aankomende E3 aanwezig zijn, dan krijgt Bethesda van ons de prijs voor het best bewaarde geheim van de voorbije jaren. Pete Hines, de PR-man binnen het bedrijf, heeft steeds laten weten dat er niets meer aan te kondigen valt omtrent de activiteiten van Bethesda.

Of we The Elder Scrolls V zullen zien op de E3 kom je binnen een kleine twee weken te weten, wanneer Eurogamer België naar L.A. afzakt om verslag uit te brengen van de E3 2010.

Getagged als
Over de auteur
Philip Cremers avatar

Philip Cremers

Contributor

Reacties