Skip to main content

The Elder Scrolls Online tijdelijk gratis te spelen

UPDATE: deze week gratis op de Xbox One.

UPDATE:The Elder Scrolls Online is vanaf 23 november gratis te spelen op de Xbox One. Je hebt een Xbox Live Gold-abonnement nodig om de game te kunnen spelen. De gratis periode eindigt dit weekeinde.

Oorspronkelijk bericht: Vanaf vandaag tot en met zondag is The Elder Scrolls Online tijdelijk gratis speelbaar op de pc, Mac en PlayStation 4.

Tijdens de gratis speelsessie heb je toegang tot The Elder Scrolss Online: Tamriel Unlimited en krijg je 500 Crowns om in-game items mee te kopen. Op de PlayStation 4 is een PlayStation Plus-abonnement niet vereist om online te spelen.

Vooruitgang die je boekt blijft bewaard als je nadien besluit de game aan te schaffen. Bethesda heeft de prijs van de game daarom verlaagd. Op de pc kost de game tot en met 28 november minder, en op de PlayStation 4 duurt de prijsverlaging tot en met 24 november.

Bekijk op YouTube

Ten slotte heeft iedereen die tijdens de free-to-play-periode speelt kans om een reis te winnen. De mogelijke locaties zijn de Alpen, Afrika, Machu Picchu, Marokko of Nieuw-Zeeland. Elke locatie heeft de omgevingen van de game geïnspireerd.

Lees Kenneths The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited review op de site.

Read this next