Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

The Elder Scrolls Online: Summerset aangekondigd

Zonnige bestemming.

Bethesda heeft de volgende uitbreiding voor The Elder Scrolls Online aangekondigd. The Elder Scrolls Online: Summerset lanceert op 5 juni voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

In de uitbreiding trek je naar Summerset Isle, het thuisland van de High Elves. Het eiland maakt voor het eerst sinds The Elder Scrolls: Arena terug zijn opwachting in de serie. Queen Ayrenn stelt Summerset Isle open voor bezoekers om zo een einde te maken aan 'een duistere samenzwering die heel Tamriel bedreigt'.

Naast de nieuwe zone en verhaallijn introduceert de uitbreiding onder andere een nieuwe Trial voor 12 spelers. Ook is het vanaf nu mogelijk om juwelen te vervaardigen en om lid te worden van de Psijic orde. Nieuwe spelers kunnen bovendien een personage maken dat meteen klaar is om Summerset te verkennen.

Vorig jaar lanceerde Bethesda al The Elder Scrolls Online: Morrowind. Onze The Elder Scrolls Online: Morrowind review vind je op de site.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties