Skip to main content

The Elder Scrolls Online krijgt Clockwork City DLC

Tevens gratis nieuwe PvP-modus aangekondigd.

ZeniMax Online Studios licht de komende Clockwork City DLC voor The Elder Scrolls Online toe. De DLC bevat nieuwe groepsactiviteiten en verhalende content. Ook krijgen alle spelers toegang tot een nieuwe PvP-modus.

De Clockwork City brengt spelers naar de gelijknamige stad die eerder ook al beperkt toegankelijk was in de Morrowind-uitbreiding. De nieuwe DLC introduceert twee nieuwe world bosses, twee delves en een nieuwe trial. De studio benadrukt dat de Morrowind-uitbreiding niet vereist is voor deze content.

Ook brengt de uitbreiding een nieuwe verhaallijn waarin de Daedra centraal staan. Volgens ZeniMax duurt het verhaal 'ongeveer even lang als dat van de Dark Brotherhood en Thieves Guild DLC'.

Ten slotte krijgt de game een gratis nieuwe PvP-modus genaamd Crazy King. Dat is een variant op King of the Hill waarin het punt dat spelers moeten verdedigen steeds in beweging is.

Eerder dit jaar lanceerde de Morrowind-uitbreiding voor The Elder Scrolls Online. Op de site lees je onze The Elder Scrolls Online: Morrowind review.

Read this next