Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

The Elder Scrolls Online: Greymoor officieel onthuld

Stuurt je van pier naar pol.

ZeniMax Online Studios heeft de volgende uitbreiding voor The Elder Scrolls Online officieel aangekondigd. De uitbreiding heet Greymoor en brengt je naar het westelijke gedeelte van de provincie Skyrim. Daar neem je op het op tegen een groep vampieren. Greymoor lanceert op 18 mei voor de pc en op 2 juni voor de PlayStation 4 en de Xbox One.

The Elder Scrolls Online speelt zich 900 jaar voor de gebeurtenissen in The Elder Scrolls 5: Skyrim af. De sfeer is deze keer dan ook helemaal anders. Naast de vampieren mag je je verwachten aan heksen en weerwolven als belangrijkste vijanden.

Volgens de ontwikkelaar bevat de nieuwe uitbreiding meer dan 30 uur aan nieuwe content. Naast tal van nieuwe quests is er ook een nieuwe Trial genaamd Kyne's Aegis. Antiquities is dan weer een nieuw beroep waarmee je heel Tamriel rondtrekt op zoek naar verloren artefacten.

Greymoor maakt deel uit van een nieuw overkoepelend verhaal genaamd The Dark Heart of Skyrim. Dat verhaal begint in februari met een gratis proloog. In maart volgt de Harrowstorm dungeon DLC. In mei lanceert dan Greymoor, later dit jaar gevolgd door nog twee DLC-pakketten.

Vorig jaar bracht The Elder Scrolls Online spelers nog naar Elsweyr, het thuisland van de Khajiit. Onze The Elder Scrolls Online: Elsweyr review vind je op de site.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

The Elder Scrolls Online

PS5, Xbox Series X/S, PC, Mac

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties