Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

The Elder Scrolls Online: Elsweyr aangekondigd

Hopelijk geen draak van een uitbreiding.

ZeniMax Online Studios heeft een nieuwe uitbreiding voor The Elder Scrolls Online onhuld. The Elder Scrolls Online: Elsweyr lanceert op 4 juni en brengt je naar de thuiswereld van de Khajiit. Daarnaast introduceert de nieuwe uitbreiding ook draken en een nieuwe klasse.

De regio Elsweyr bevat onder andere de stad Rimmen, die belegerd wordt door de Imperials. Buiten de stad vind je onder andere uitgestrekte graslanden en woestijnen. Ook vinden er regelmatig drakenaanvallen plaats. De regio bevat eveneens een nieuwe trial voor 12 spelers genaamd Sunspire.

De uitbreiding introduceert ook de Necromancer als nieuwe klasse. Die roept ondoden op en gebruikt elementale spreuken in de strijd. Volgens de ontwikkelaar is jezelf strategisch positioneren essentieel voor wie als Necromancer speelt.

Bekijk op YouTube

De release van Elsweyr kadert binnen het Season of the Dragon dat binnenkort start en volledig rond de introductie van draken in de game draait. In februari komt de Wrathstone DLC uit, die een nieuwe dungeon toevoegt. In juni komt de Elsweyr-uitbreiding uit. Later dit jaar volgen nog een nieuwe dungeon en nieuwe story DLC.

ZeniMax Online Studios brengt sinds 2017 jaarlijks een nieuwe uitbreiding voor The Elder Scrolls Online uit. Zo werden de afgelopen jaren Morrowind en Summerset toegevoegd aan de game. Onze The Elder Scrolls Online: Summerset review lees je op de site.

Read this next