Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

The Elder Scrolls boek komt eraan

'The Infernal City' verschijnt eind november.

Halo, Mass Effect, WarCraft, Warhammer en nog een heleboel andere spellen hebben in het verleden de oversteek reeds gemaakt richting het geschreven woord. Nu is het de beurt aan The Elder Scrolls om in boekvorm te verschijnen.

The Elder Scrolls is de verzamelnaam voor het universum waarbinnen ontwikkelaar Bethesda spellen als Morrowind en Oblivion laat verschijnen. Eind november mogen we ook 'The Infernal City' tot die reeks rekenen, het allereerste boek waarin men de door Bethesda geschapen wereld gebruikt als onderwerp.

De best smaakvolle cover van het boek

The Elder Scrolls: The Infernal City zal het verhaal vertellen van een zwevende stad die opeens verschenen is in Tamriel. Erg leuk, maar blijkbaar zorgt het zwevende eiland voor wat ongemak. Zo worden de doden weer tot leven gewekt om de nog levende medemens af te slachten. Het jonge meisje Annaig en de zoon van de keizer, Prince Attrebus, moeten daarom samenwerken om hun land te redden.

De auteur van dienst is Greg Keyes, een welbekende naam bij liefhebbers van fantasy novels. Vanaf 24 november is The Infernal City verkrijgbaar via allerhande boekenwinkels op het internet.

Over de auteur

Philip Cremers avatar

Philip Cremers

Contributor

Reacties