Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

The Elder Scrolls: Blades nu beschikbaar in early access

Voor Android en iOS.

Bethesda maakt The Elder Scrolls: Blades voor iedereen beschikbaar. De game blijft voorlopig in Early Access, maar kan vanaf nu wel door iedereen worden uitgeprobeerd. De game is beschikbaar voor Android en iOS.

The Elder Scrolls: Blades is een free-to-play game in het universum van The Elder Scrolls waarin je willekeurig gegenereerde dungeons verkent. De game bevat zowel een singleplayer campaign als een multiplayer arena modus.

Bethesda heeft recent ook een nieuwe update voor de game uitgebracht. Die verbetert onder andere de controls en pakt verschillende bugs aan. Toch kent de game momenteel nog heel wat problemen en instabiliteit, die Bethesda in de toekomst wil aanpakken.

Eind vorig jaar was de The Elder Scrolls: Blades release uitgesteld. In afwachting van een volwaardige nieuwe game in de serie vind je op onze site alvast alle The Elder Scrolls 6 info.

Over de auteur

Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen