Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

The Elder Scrolls 6 komt ten vroegste binnen vijf jaar uit

Kan nog langer duren.

Xbox Game Studios-topman Phil Spencer heeft aan de redactie van Axios laten weten dat The Elder Scrolls 6 pas ten vroegste binnen vijf jaar uitkomt.

Aangezien de release pas in 2028 of later plaatsvindt, zijn de platformen waarop de titel te spelen is ook nog niet bepaald. Of The Elder Scrolls 6 nog op PlayStation-consoles uitkomt, is dus nog onduidelijk.

Omdat de studio zich momenteel vooral focust op Starfield en eerder bekendraakte dat het 4 tot 6 jaar duurt om games te maken, is zo goed als zeker dat Elder Scrolls 6 nog steeds in zijn ontwerpfase zit.

In ander nieuws onthulde Microsoft dat hij geen Xbox One-games meer maakt en dat de Xbox Series X en Xbox Game Pass duurder worden.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties