Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

The Division update 1.7 voegt Global Events toe

In het (di)vizier.

Ontwikkelaar Ubisoft laat weten dat patch 1.7 voor Tom Clancy's The Division onder andere Global Events aan de game toevoegt. De update lanceert op 15 augustus.

Global Events introduceren speciale modifiers die invloed hebben op de PvE-zones in The Division. Elk Global Event heeft volgens Ubisoft een speciaal thema. Daarnaast zijn er ook activity modifiers die tijdens missies kunnen worden geactiveerd.

Tijdens Global Events kunnen er nieuwe uitrustingen en upgrades worden verdiend. Zo is het tijdens het aankomende Outbreak Event mogelijk om een nieuwe versie van de Deadeye-uitrusting te verzamelen.

De update introduceert ook Encrypted Caches met daarin 'exclusieve emotes, outfits en skins.' Deze caches kunnen worden gemaakt met Key Fragments die door bosses worden gedropt. je kunt Encrypted Caches ook kopen.

The Division is begin 2016 uitgebracht voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Eerder dit jaar is de The Last Stand DLC voor de game uitgebracht. Sander zijn The Division - The Last Stand DLC review lees je hier nog eens.

Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties