Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

The Division patch 1.1 verwijdert Xbox One-personages

Ubisoft herstelt alle gegevens 'binnenkort'.

Tom Clancy's The Division patch 1.1 verwijdert gegevens van sommige Xbox One-gebruikers, maar Ubisoft zegt snel alle data te herstellen.

Enkele honderden Reddit-gebruikers meldden dat hun personages verdwenen waren. Ubisoft heeft de Gamertags van de getroffen spelers verzameld en zegt de oorzaak te hebben gevonden.

"Ons team heeft het probleem geïdentificeerd en verholpen zodat we alle personages kunnen herstellen", meldt Ubisoft. "Een server functioneerde niet goed waardoor data niet synchroniseerden en corrupt werden. De cliënt aan de kant van de gamer kon de data dus niet lezen en nam aan dat het personage niet bestond."

Ubisoft verzekert dat de personages niet verdwenen zijn. De ontwikkelaar werkt momenteel om het probleem te verhelpen. Zodra de oplossing gereed staat, gaan de servers offline om de oplossing in te voeren. Ubisoft laat nog weten wanneer dit is.

Om de personages te herstellen, laadt Ubisoft de laatst opgeslagen data die niet corrupt waren. Deze heeft de studio verzameld tijdens het serveronderhoud van The Division op 12 april om 09:00 uur. Dat betekent dat vooruitgang die je sindsdien hebt geboekt, verloren gaat zodra de data hersteld worden.

Patch 1.1 van afgelopen dinsdag introduceerde nieuwe items en uitrustingen. De gratis update voegde ook nieuwe Incursions toe. Benieuwd naar de update? Lees dan de vijf dingen die je moet weten over de Incursions update van The Division.


Nog wat tijd over? Geef deze artikels een kans:

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

The Division

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Dirk Schuit avatar

Dirk Schuit

Zieltjesverliezer

Dirk is een Einzelgänger met een voorliefde voor co-op.

Reacties