Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

The Division: Heartland details gelekt via Ubisoft Store

Foutje van The Division.

Er zijn nieuwe details over The Division: Heartland gelekt via een reeds verwijderde Ubisoft Store-winkelpagina. Buiten "binnenkort" bevat de gelekte pagina geen concrete releasedatum.

Deze free-to-play-titel is een "survival-action multiplayer shooter die zich afspeelt in een klein stadje in Midden-Amerika". Tijdens een match speel je als een van zes agents en kies je een van drie classes. Elke class heeft zijn eigen voordelen en unieke vaardigheden.

In de PvEvP-mode Storm Operation voor in totaal 45 spelers neem je het op tegen een groep losgeslagen Vultures-agents en reken je af met een dodelijk virus. In de PvE-missies van Excursion Operations verzamel je uitrusting, activeer je waarschuwingen en bereid je het slagveld voor.

The Division Heartland.
The Division Heartland.

Vermoedelijk komen we tijdens de Ubisoft Forward-livestream van 10 september 2022 meer te weten over The Division: Heartland. Daarnaast liet Ubisoft ook weten dat het bevestigde Assassin's Creed Mirage dan ook aan bod komt.

Over de auteur

Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen