Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

The Division Conflict Update 1.2 - 5 dingen die je moet weten

Nieuwe Incursions, Gear Sets, High-Value Targets, Search and Destroy missies en gameplay fixes.

De nieuwe The Division Update 1.2: Conflict is vanaf vandaag te downloaden. Deze patch voegt heel wat nieuwe content toe en geldt als de tweede van drie gratis DLC-packs. Blikvanger is natuurlijk de nieuwe Clear Sky Incursion, maar er is meer. We zetten de vijf belangrijkste feiten die je moet weten op een rij.

Nieuwe Incursion: Clear Sky

De nieuwe Incursion (de variant van een raid in The Division) heet Clear Sky en speelt zich in de Columbus Circle af. Deze missie is voor een groep van level 30 personages bedoeld.

Nadat de Last Man Battalion is teruggetrokken, hebben andere groepen hun greep op de stad verstevigd. De Riker gang heeft een anti-air missile site in handen en bedreigt er alle luchtverkeer in Manhattan mee. Het is aan een goed uitgerust team van Division agents om deze strategische plek terug te veroveren.

Bekijk bovenste trailer om zelf te zien wat je kunt verwachten en klik dan verder naar het volgende The Division Update 1.2 Conflict feit.

Getagged als

Over de auteur

Bruce Vandeweyer avatar

Bruce Vandeweyer

Moraalfilosoof

Begon in de kleuterschool met gamen en is sindsdien nooit gestopt. Ontwikkelde de afgelopen jaren een bijna ongezonde Dark Souls obsessie, waarvan hij vandaag probeert af te kicken door zich toe te leggen op adventure en indie games.

Reacties