Skip to main content

The Division 2 ondersteunt clans tot 50 spelers

Iedereen jumping jacks!

Ubisoft heeft meer informatie over het nieuwe clansysteem in The Division 2 vrijgegeven.

Clans werken in de game hetzelfde als guilds, waarin je in dit geval Agents creëert, beheert en rekruteert. Er is een minimum van vier spelers nodig om een clan te beginnen, die je tot maximaal vijftig spelers kunt uitbreiden.

Dankzij de clan feed krijg je updates en berichten van je medespelers. Daarnaast zijn er twee voice channels waar maximaal 25 spelers met elkaar kunnen praten.

Progressie vindt in de vorm van Clan XP plaats. Daarmee ontgrendel je 'extra voordelen' en customization-opties voor de insignia van de clan. Er zijn daarnaast wekelijkse uitdagingen met verschillende gradaties beloningen.

Tot slot is er ook een soort van hangplek voor je clan: de East Wing van het Witte Huis. Naarmate het level van de clan vordert, des te meer cosmetische items beschikbaar komen om de plek naar smaak in te richten.

Het nieuws over clans komt samen met meer informatie over The Division 2 season pass en The Division 2 loot boxes. Aankomend weekend is The Division 2 open beta, terwijl de volledige game op 15 maart 2019 lanceert.

Read this next