Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

The Division 2 krijgt gratis nieuwe missies, wapens en Expeditions

Expe-DC.

The Division 2 krijgt eind deze maand via de gratis DLC episode Year One - DC Outskirts: Expeditions een hele hoop nieuwe content, waaronder nieuwe missies, Expeditions en wapens.

Twee nieuwe missies zetten het verhaal van de game verder na de slotmissie in Tidal Basin: Camp White Oak en Manning National Zoo. In beide missies verken je nieuwe locaties.

Expeditions is een volledig nieuwe modus, met hetzelfde principe als Far Cry: New Dawn waarin je buiten de gewone map reist. Volgens Ubisoft krijgen de Expeditions drie verschillende 'wings' die elke week beschikbaar worden. Als je ze alle drie voltooit, krijg je toegang tot exclusieve loot.

Er worden ook nieuwe wapens toegevoegd: de Diamondback Rifle exotic, de BTSU Datagloves exotic en de Stoner LMG en Carbine 7 wapens.

Ubisoft belooft ten slotte ook verbeteringen aan het crafting systeem, een betere balans voor de wapens en skill buffs, en een makkelijkere Discovery moeilijkheidsgraad voor de beruchte Operation Dark Hours raid.

DC Outskirts: Expeditions is de eerste van in totaal drie gratis episodes voor Year 1. De gratis update komt op 23 juli uit voor Year 1 pass holders. Zonder de pass krijg je een week later toegang, op 30 juli.

Hier lees je nog eens de volledige The Division 2 review.

Over de auteur

Carl Vander Maelen avatar

Carl Vander Maelen

Muggenzifter

Gepassioneerde gitarist die games zoveel als mogelijk in zijn doctoraat in het Recht probeert te betrekken.

Reacties