Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

The Division 2 en Heartland maken geen deel uit van Ubisoft Forward

Opvallende afwezige.

Ubisoft toont tijdens Ubisoft Forward niets van The Division 2 en The Division: Heartland. Dat maakt het Franse bedrijf bekend via Twitter.

In de tweet lees je dat beide games afwezig zijn, maar dat de teams momenteel hard werken aan nieuwe The Division 2-content die op het einde van 2021 gaat uitkomen. Heartland daarentegen breidt zijn testfases uit waardoor meer spelers zich er hier voor kunnen aanmelden.

The Division: Heartland werd begin mei aangekondigd als een free-to-play-titel die gebaseerd is op de gelijknamige franchise en ergens in 2021 of 2022 moet uitkomen voor pc, PlayStation- en Xbox-consoles. Omdat de game en de nieuwe The Division 2-content volop in de ontwikkeling zijn, is het toch wel opvallend dat Ubisoft hier nog niets van kan of wil tonen aan de ongeduldige fans.

Wil je graag meer weten over de bovenstaande game, check dan zeker onze The Division 2 review en The Division 2: Warlords of New York review.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

The Division 2

PS4, Xbox One, PC

The Division: Heartland

PS5, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties