Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

The Division 2 datamine legt mogelijke Survival Underground mode bloot

Overleven is het devies.

Na de heropening van de Publieke Test Servers van The Division 2 hebben dataminers ontdekt dat de game mogelijk een survival mode krijgt.

Via Reddit lezen we dat die survival mode waarschijnlijk plaatsvindt in een wolkenkrabber. In dat gebouw verken je de verschillende verdiepingen en stel je die veilig. Daarnaast bevat dat gebouw ook veilige kamers waar je je voortgang opslaat en naar terugkeert als je bepaalde etages hebt verkend. Als je echter een bepaalde verdieping bereikt, krijg je geen toegang meer tot die ruimte.

Of die survival mode ook effectief naar The Division 2 komt, ontdekte de dataminer niet. Wat we wel weten, is dat fans graag opnieuw aan de slag willen met een mode die vergelijkbaar is met de Underground Survival-missies van The Division 1.

Daarnaast toont de datamine ook dat je de komende seizoenen meer verhaalcontent mag verwachten. Wat die content inhoudt, beschrijven de audio-bestanden in de data niet.

The Division 2 kreeg eerder al DLC, al was die vooral een voorsmaakje op grotere wijzigingen, zoals je leest in de Division 2: Warlords of New York review van Carl.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties