Skip to main content

The Division 2 datamine legt mogelijke Survival Underground mode bloot

Overleven is het devies.

Na de heropening van de Publieke Test Servers van The Division 2 hebben dataminers ontdekt dat de game mogelijk een survival mode krijgt.

Via Reddit lezen we dat die survival mode waarschijnlijk plaatsvindt in een wolkenkrabber. In dat gebouw verken je de verschillende verdiepingen en stel je die veilig. Daarnaast bevat dat gebouw ook veilige kamers waar je je voortgang opslaat en naar terugkeert als je bepaalde etages hebt verkend. Als je echter een bepaalde verdieping bereikt, krijg je geen toegang meer tot die ruimte.

Bekijk op YouTube

Of die survival mode ook effectief naar The Division 2 komt, ontdekte de dataminer niet. Wat we wel weten, is dat fans graag opnieuw aan de slag willen met een mode die vergelijkbaar is met de Underground Survival-missies van The Division 1.

Daarnaast toont de datamine ook dat je de komende seizoenen meer verhaalcontent mag verwachten. Wat die content inhoudt, beschrijven de audio-bestanden in de data niet.

The Division 2 kreeg eerder al DLC, al was die vooral een voorsmaakje op grotere wijzigingen, zoals je leest in de Division 2: Warlords of New York review van Carl.

Read this next