Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

The Day Before release uitgesteld naar maart 2023

Stapt over naar Unreal Engine 5.

De releasedatum van The Day Before - oftewel de meest gewishliste game op Steam - is uitgesteld naar 1 maart 2023. Dat meldt ontwikkelaar Fntastic in een persbericht aan IGN.

De ontwikkelaar stelt de release met bijna een jaar uit omdat hij overschakelt naar Unreal Engine 5. "De transitie naar een geavanceerdere en een meer aangepaste engine voor openwerelden zal de gameplay van The Day Before nog fantastischer maken", aldus Fntastic.

Oorspronkelijk zou de game op 21 juni 2022 uitkomen, maar door de uitgestelde release kun je er nu pas 9 maanden later mee aan de slag.

Dat dit momenteel de meest gewishliste game op Steam is, komt vermoedelijk omdat de titel sterk doet denken aan DayZ, The Last of Us en The Division. Wie graag meer wil weten over die games, leest best eens onze The Last of Us: Part 2 review, The Division 2: Warlords of New York review en The Division 2 review.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties