Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

The Dark Pictures: Little Hope aangekondigd

Jaagt je deze zomer de daver op het lijf.

Supermassive Games kondigt The Dark Pictures: Little Hope aan, het tweede deel in de Dark Pictures Anthology. De game komt deze zomer uit voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

In Little Hope zitten vier studenten en hun professor opgesloten in een dorpje dat wordt omgeven door een mysterieuze mist. In een poging om te ontsnappen, ontdekken ze heel wat geheimen over het occulte verleden van het dorp.

Cover image for YouTube videoThe Dark Pictures: Little Hope - Reveal Trailer - PS4/XB1/PC

Jouw keuzes bepalen welke personages het avontuur al dan niet overleven. Net zoals in het vorig jaar uitgebrachte The Dark Pictures: Man of Medan ondersteunt ook Little Hope co-op gameplay.

Supermassive Games is vooral bekend van Until Dawn. Via de Dark Pictures-serie wil de ontwikkelaar een reeks kleinere games aanbieden die 'alle aspecten van het horrorgenre verkennen'. Naar eigen zeggen heeft de ontwikkelaar maar liefst 39 verschillende subgenres opgelijst. Zo speelde Man of Medan zich af op een verlaten schip. Little Hope lijkt dan weer vooral inspiratie te halen bij de Silent Hill-games.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties