Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

The Crew naar Xbox 360, maar niet naar PlayStation 3 en Wii U

Door een andere 'technische structuur'.

The Crew komt niet naar de PlayStation 3 en de Wii U, maar wel naar de Xbox 360. Ubisoft heeft verklaard dat de hardware van de Xbox 360 dicht bij die van de Xbox One ligt. Dat maakt het gemakkelijker om een overzetting te maken.

"The Crew is oorspronkelijk gemaakt voor de nieuwe generatie consoles. Dus toen we beslisten om een overzetting te maken voor de vorige generatie consoles, focusten we alleen op het platform waarvan de technische structuur het dichtst bij de huidige generatie ligt. En dat is de Xbox 360," zegt een woordvoerder van Ubisoft aan VideoGamer .

Pas deze week op Gamescom onthulde Ubisoft de overzetting voor de Xbox 360. Eerder al raakte de releasedatum van The Crew bekend tijdens de E3-persconferentie van Ubisoft. De multiplayer online racer komt op 11 november dus uit voor de pc, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One.

Over de auteur

Nathan Van Coillie avatar

Nathan Van Coillie

Biersommelier

Van achter zijn toetsenbord beoordeelt Nathan games, literatuur, films en muziek, plant hij afrekeningen tegen taalbarbaren en geeft hij commentaar op snookerwedstrijden... aan zichzelf.

Reacties