Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

The Crew bevestigd

Grootste racegame ooit?

Ubisoft kondigde tijdens hun persconferentie een nieuw concept voor. The Crew wordt een sociale racing game die reusachtig is in opzet. Het spel zal zich over heel Noord-Amerika afspelen. De speler beweegt zich voort in een MMO wereld, zelfs wanneer hij een singleplayer missie wil spelen.

The Crew wordt ontwikkeld door Ubisoft Reflections. De ontwikkelaar die ons ook Driver bracht. Het spel lijkt momenteel te goed om waar te zijn, maar als de schaal werkelijk zo immens is en de features zoals zelf je wagen samenstellen werkelijk zo goed uitgewerkt zijn zonder dat je veel kennis moet hebben over auto's, dan kan het spel wel eens een topper worden voor de volgende generatie.

The Crew verschijnt op zowel PlayStation 4 en Xbox One. Het leukste trucje dat de ontwikkelaar off-screen reeds toonde is het zelf opbouwen van je wagen op je iPad (en waarschijnlijk ook andere tablet) en die wagen dan meteen in-game plaatsen. Ubi beloofde ook meteen dat het op vlak van second screen compatibility daar niet zal eindigen.

Getagged als

Over de auteur

Lazlo Cootmans avatar

Lazlo Cootmans

Redacteur

Student journalistiek die zich vooral met videogames bezighoudt. Ondanks dat hij niks tegen andere platformen heeft, speelt hij vooral games op z'n PlayStation of pc. Wanneer hij niet aan het gamen is of schrijft voor Eurogamer, schrijft hij verhalen of maakt hij muziek met z'n gitaar.

Reacties