Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

The Conduit 2 uitgesteld

Nu in voorjaar 2011.

The Conduit was een aardige poging om een goede FPS naar de Wii te brengen, maar strandde uiteindelijk in de goede bedoelingen van developer High Voltage Software. De spelontwikkelaar blijft echter niet bij de pakken zitten, want is momenteel druk in de weer om de opvolger van deel één te ontwikkelen. Zo druk zelfs dat de de release van The Conduit 2 is uitgesteld.

De game was oorspronkelijk voorzien voor een release in het najaar van 2010, maar wordt door uitgever Sega nu uitgesteld tot een release in het voorjaar van 2011. Zo vermijdt The Conduit 2 de confrontatie met andere shooters zoals Goldeneye en Call of Duty: Black Ops, maar mist men ook de lucratieve eindejaarsperiode.

Zo heeft High Voltage Software echter meer tijd om de laatste hand te leggen aan The Conduit 2. Zo is al bekend gemaakt dat het spel naast de klassieke Wii-mote besturing, ook de Classic Controller (Pro) wordt ondersteund. Bovendien wordt er meer aandacht besteed aan een verbeterde beveiliging dat cheaten in online matches moet tegengaan. Daarnaast zijn er ook nieuwe spelmodi om online of in split-screen voor vier spelers te spelen.

Read this next