Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

The Conduit 2 is in de maak

Sega zal opnieuw uitgever zijn.

Vorig jaar bracht uitgever Sega het Wii-spel The Conduit op de markt, een titel gemaakt door High Voltage waarrond de verwachtingen op voorhand hooggespannen waren. Uiteindelijk verkocht de game niet naar behoren en scheelde er aardig wat aan de gameplay, maar blijkbaar heeft dat beide partijen niet kunnen ontmoedigen om aan de productie van een vervolg te beginnen.

In het magazine Nintendo Power stond namelijk te lezen dat The Conduit 2 in ontwikkeling is, alsook de eerste flarden aan informatie. Het vervolg zal zich in Atlantis afspelen en we mogen de terugkeer van de zwevende ASE-gids en enkele populaire wapens uit het eerste deel verwachten. Uiteraard zullen er ook nieuwe speeltjes in The Conduit 2 te vinden zijn, samen met enkele enkele beloofde "gigantische gevechten met eindbazen".

Ook zal The Conduit 2 uitgerust zijn met een nieuwe co-op mode genaamd "Invasion Mode" waarin maximaal vier spelers een team kunnen vormen. Wat de multiplayer van het spel verder voor ons in petto zal hebben is nog niet geweten.

Het blijkt ook nog wat vroeg te zijn om een releasedatum op The Conduit 2 te plakken, maar verwacht meer informatie daaromtrent eens de E3 aan de gang is.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

The Conduit 2

Nintendo Wii

Related topics
Over de auteur
Philip Cremers avatar

Philip Cremers

Contributor

Reacties