Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

The Callisto Protocol New Game Plus nu beschikbaar

Sneller dan voorzien.

Ontwikkelaar Striking Distance Studios voegt via patch 3.01 een New Game Plus-modus en verschillende andere zaken toe aan The Callisto Protocol.

Via New Game Plus kun je opnieuw beginnen en alle wapens, uitgevoerde upgrades en Callisto Credits overdragen. Je kunt al die zaken vervolgens ophalen bij het eerste Reforge Station.

Daarnaast kun je dankzij deze patch nu wel de "The Protocol is About Life" achievement behalen, lopen spelers geen schade meer op als ze over obstakels springen en zorgen bepaalde camerapunten of progressiepaden er niet meer voor dat "omgevingen uitstromen" en Jacob letterlijk door de grond zakt.

Verder werden ook de prestaties op alle platformen verbeterd, problemen verholpen bij de versies op pc en PlayStation 4 en kun je in de pc-versie nu tussenfilmpjes overslaan met de Interact/Pickup-knop.

Cover image for YouTube videoThe Callisto Protocol Review - Een horrorgame vol tegenstellingen

De volledige patch notes van versie 3.01 vind je op Reddit en de The Callisto Protocol review van Carl vind je nog altijd op onze website.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

The Callisto Protocol

PS5, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties