Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

The Binding of Isaac: Rebirth krijgt Afterbirth DLC

Originele game krijgt gratis update.

Onafhankelijke ontwikkelaar Edmund McMillen maakt bekend dat The Binding of Isaac: Rebirth een downloadbare uitbreiding krijgt met de naam Afterbirth. Naar verwachting bevat deze 100 tot 200 uur aan extra content.

Zo zijn er meer dan 100 nieuwe items te vinden, nieuwe eindes vrij te spelen, extra eindbazen en vijanden te verslaan, meer achievements te verdienen en wordt er gewerkt aan een nieuwe modus die je de game 'op een hele andere manier laat spelen.'

Sommige zogenaamde 'challenges' en item-combinaties zijn bedacht door de Binding of Isaac-community op Reddit. Mogelijk bevat de update daardoor een uitdaging waarbij de game op dubbele snelheid speelt of eentje waarbij per nieuwe kamer al je items willekeurig worden verwisseld. De beste ideeën staan verzameld op de Binding of Isaac: Rebirth blog.

De originele game krijgt ook een gratis update, die baasgevechten en vijanden moeilijker maakt. Deze zogeheten 'eternal bosses' worden niet ontworpen door McMillen maar door programmeur Florian Himsl, die ook bij de originele ontwikkeling betrokken was.

De update is in ieder geval gratis wanneer je de Wrath of the Lamb-DLC bezit. Voor de grote uitbreiding van The Binding of Isaac: Rebirth moet je vermoedelijk wel extra betalen.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties