Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

The Binding of Isaac: Afterbirth krijgt Greed Mode

Golf na golf aan vijanden.

Onafhankelijke ontwikkelaar Edmund McMillen onthult de Greed Mode voor The Binding of Isaac: Afterbirth, de uitbreiding voor The Binding of Isaac: Rebirth. Daarin neem je het op tegen een eindeloze golf willekeurig gegenereerde vijanden.

De gevechten spelen zich af in een rechthoekige kamer, met daarom heen een paar schatkamers en winkels. Eén daarvan is open. In het midden van de kamer vind je een knop. Zodra je die indrukt, sluiten de deuren en komen de tegenstanders tevoorschijn.

Om nog een deur te openen, kun je opnieuw op de knop drukken. Je kan dan een nieuw item krijgen of kopen om sterker te worden, maar je verliest er ook een half hartje door van je levensbalk. Vijanden droppen geen nieuwe hartjes, enkel muntjes.

Afterbirth voegt naar verluidt zo'n 100 tot 200 uur extra aan Rebirth toe. Naast veel nieuwe items en vijanden staan er ook Daily Challenges voor The Binding of Isaac gepland.


Nog wat tijd om te doden? Geef deze artikels een kans:

Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties