Skip to main content

The Behemoth hint naar Switch-versie Castle Crashers

Update: Bevestiging, ook voor PS4.

Update: Castle Crashers Remastered komt niet alleen naar de Nintendo Switch, maar ook naar de PlayStation 4. Dat bevestigt The Behemoth vandaag. De Switch-versie heeft HD-rumble en is in multiplayer speelbaar met twee losse Joy-Con. Op de PlayStation 4 kleurt de verlichting van de controller mee met de kleur van je personage. Deze versies komen ergens in de zomer van dit jaar uit.

Oorspronkelijk bericht: Ontwikkelaar The Behemoth hint sterk naar een Nintendo Switch-versie van zijn coöperatieve actiegame Castle Crashers. Het bedrijf plaatst een afbeelding op Twitter van vier Joy-Con-controllers, elk in een kleur van de vier hoofdrolspelers: groen, rood, blauw en oranje.

Castle Crashers is een sidescrolling beat 'em up voor vier maximaal spelers. De game lanceerde in 2008 als Xbox Live Arcade-titel en kwam later ook uit voor de pc en PlayStation 3. De meest recente versie is Castle Crashers Remastered voor de Xbox One. Een PlayStation 4-variant hiervan blijft voorlopig uit.

In Castle Crashers kies je een van vier ridders, die naargelang je vordert uit te bouwen is met nieuwe vaardigheden. De game viel destijds vooral op door zijn cartoony artstyle. Ook zijn er minigames speelbaar, die verschillen per platform. Zo is een volleyball-modus enkel voor de PlayStation 3-versie uitgebracht.

Read this next