Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

The Banner Saga 3 behaalt doel op Kickstarter

Binnen een week.

Ontwikkelaar Stoic maakt bekend dat de crowdfundingcampagne voor The Banner Saga 3 zijn doel op Kickstarter heeft gehaald. De campagne heeft binnen een week meer dan de benodigde 200.000 dollar opgehaald.

Stoic startte vorige week een kickstartercampagne voor een derde Banner Saga-game. De titel is een direct vervolg op The Banner Saga 2. Keuzes die je in eerdere games hebt gemaakt, worden overgedragen naar The Banner Saga 3.

The Darkness speelt een grote rol in The Banner Saga 3. Ook kun je in de game de straten van de stad Arberrang verkennen. Stoic is van plan om componist Austin Wintory opnieuw in te huren om de soundtrack van de game te maken.

Op de Kickstarterpagina van The Banner Saga 3 staat dat de ontwikkelaar alle extra inkomsten van de campagne gebruikt om meer features aan de game toe te voegen. Stoic is onder andere van plan om een speelbare Dredge factie aan de game toe te voegen.

The Banner Saga 3 heeft nog geen officiële releasedatum. Voorganger The Banner Saga 2 is vorig jaar uitgebracht voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Bruce zijn The Banner Saga 2 review lees je hier nog eens.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties