Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

The Ascent komt op 29 juli uit

Twin-stick geweld.

The Ascent komt op 29 juli uit voor pc, Xbox One en Xbox Series X/S. Dat blijkt uit een nieuwe trailer die vrijgegeven is door uitgever Curve Digital.

The Ascent is een sci-fi twin-stick actie-RPG en komt op release gelijk uit op Xbox Game Pass. Diegene die geen abonnement heeft moet 30,- euro betalen.

Bekijk op YouTube

Het is de allereerste game van ontwikkelaar Neon Giant, die in 2018 extra financiering van Epic Games kreeg. De game draait dan ook op de Unreal Engine 4 om de cyberpunksetting in volle glorie te presenteren.

De volledige game is in singleplayer of tot en met vier spelers in local en online co-op te spelen, waarbij iedere speler de mogelijkheid heeft om diens personage aan te passen en van cyberware te voorzien.

Naast The Ascent komen er binnenkort meer games naar Microsofts abonnementsdienst. Zo komen onder andere Maneater, Conan Exiles en Slime Rancher in mei naar Xbox Game Pass. Eveneens hebben we de beste Xbox Game Pass games die je in 2021 moet spelen opgelijst.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

The Ascent

Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Marcel de Jong avatar

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.
Reacties