Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Thanos krijgt nerf in Fortnite

Superschurk blijkt supersterk.

Epic Games laat weten dat het bedrijf een patch uitbrengt die Thanos in Fortnite minder krachtig maakt. De patch is nu beschikbaar op alle platformen.

Fortnite organiseert een tijdelijk Avengers: Infinity War evenement waarin je in slechterik Thanos kunt transformeren. Epic is echter tot de conclusie gekomen dat Thanos te krachtig is en maakt nu zijn schild minder krachtig. Ook doet zijn laserstraal 12 in plaats van 15 schade.

Epic geeft aan dat de studio naar feedback van spelers blijft luisteren en dat er in de toekomst mogelijk nog meer updates voor het tijdelijke Marvel event worden uitgebracht. Zo wordt er gewerkt aan een manier om meer spelers als Thanos te laten spelen.

Ondertussen zijn de Fortnite Season 4 Week 2 Challenges officieel onthuld. We blijven onze Fortnite tips en tricks ook updaten om je altijd op de hoogte te houden van de beste hulpmiddelen bij het winnen van een match.

Over de auteur

Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties