Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Tetsuya Nomura: "Kingdom Hearts 4 Quadratum is een soort hiernamaals"

Bevat gebouwen uit Tokio.

Kingdom Hearts 4-regisseur Tetsuya Nomura onthult in een interview met Famitsu meer informatie over de nieuwe wereld Quadratum.

Nomura onthult dat de game enkele bekende locaties uit Tokio bevat. Zo is er een kopie van de wolkenkrabber Shibuya Hikarie en wordt Sora wakker in een kamer die zich in de Tokiose wijk Minami-Aoyame bevindt.

Verder onthult Nomura dat Quadratum fungeert als een alternatieve wereld en dat je perspectief invloed heeft op hoe je iets waarneemt en dat dit het thema is van de game. De Master of Masters omschreef dat laatste perfect in Kingdom Hearts Union χ. Dat personage verkondigde daar het volgende:

"Vanuit het perspectief van Sora is Quadratum een fictieve wereld die anders is dan de werkelijkheid. Maar vanuit het oogpunt van de bewoners van deze wereld is Quadratum de werkelijkheid en is de wereld van Sora net een fictieve wereld."

Volgens Nomura ziet Sora er dankzij zijn aanwezigheid in Quadratum realistisch uit, maar zal dat niet gedurende de gehele game zo blijven.

Als laatste meldt hij dat de "Reaction"-knop uit Kingdom Heart 2 terugkeert in Kingdom Hearts 4 en dat het gevecht in de trailer gebaseerd is op "scrap en build".

Ontwikkelaar Square Enix kondigde Kingdom Hearts 4 afgelopen weekend aan en even later onthulde de ontwikkelaar dat Kingdom Hearts 4 in Unreal Engine 5 wordt ontwikkeld.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Kingdom Hearts IV

Video Game

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties