Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Modern Warfare 2 glitches keren terug

Online gamers zijn kwaad

Mensen die Modern Warfare 2 al sinds de release online spelen, hebben er al heel wat de revue zien passeren. Online glitches als de Javelin glitch, de Ice Skating glitch en de Equipment glitch terroriseerden de eerste paar maanden de MW2 community. Maar aan deze verveling kwam een einde wanneer Infinity Ward een serie van patches uitbracht om al het vals spelen tegen te gaan.

Maar recent duiken er meer en meer servers op, vooral bij de Xbox 360 versie, waarin de gepatchte glitches opnieuw mogelijk gemaakt worden. Er zijn zelfs vaststellingen van gamers die beweren dat één derde van de servers waaraan ze deelnamen geplaagd werden door deze problemen. Hoe het plots mogelijk is om deze eerder verholpen narigheid opnieuw toe te passen lijkt niemand te weten.

Infinity Ward heeft nog geen commentaar gegeven op de opnieuw opduikende glitches. We weten dan ook niet of er aan een nieuwe patch gewerkt wordt en wanneer deze eventueel zou uitkomen. Slecht nieuws voor IW, die onlangs al zware concurrentie moest ondergaan van DICE’s shooter Battlefield: Bad Company 2.

Reacties