Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Fikse update voor Terraria uitgebracht

Versie 1.2 verdubbelt inhoud van spel.

Ontwikkelaar Re-Logic voert een gigantische update door voor zijn 2D bouwspel Terraria. De game die meer dan twee jaar geleden op de markt kwam, krijgt een update die even groot is als het spel tijdens versie 1.1.

Naast de broodnodige bug fixes en verbeteringen in de capaciteiten van het spel laat de ontwikkelaar ook een boel nieuwigheden op je los. Zo neem je het in de nieuwe versie op tegen 100 verse vijanden en vier nieuwe bazen. Daarnaast zitten er 1000 extra voorwerpen in het spel en kan je acht nieuwe NPC's rekruteren.

Ook voegt ontwikkelaar Re-Logic vijftien huisdieren toe die aan je zijde vechten. De kersverse minimap helpt je je weg te vinden als de nieuwe weersomstandigheden zich laten zien. Op de deuntjes van een uitgebreide soundtrack mag je jagen op nieuwe outfits. De beste spelers vinden waarschijnlijk wel een nut voor de nieuwe hardmode voorwerpen.

De gigantische lijst veranderingen is natuurlijk nog veel langer dan hetgeen hierboven staat opgesomd. De update is nu al te downloaden voor de pc-versie van Terraria. Wanneer de Terraria's op andere platformen een upgrade krijgen, is nog niet bekend.

Over de auteur
Niels Jani avatar

Niels Jani

Tekstspuier

Niels heeft een ongezonde obsessie voor alles wat met gamen te maken heeft. Zijn therapeut raadde hem dan ook aan om voor Eurogamer te beginnen schrijven.

Reacties