Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Tennisgame Top Spin 4 in ontwikkeling

Komt volgend jaar naar PS3, X360 en Wii

Yanina Wickmayer mag dan wel haar hoop opbergen voor winst op de US Open 2010, maar toch krijgen liefhebbers vandaag wat goed nieuws vanuit het kamp van 2K. De studio heeft namelijk vandaag laten weten dat Top Spin 4 in ontwikkeling is voor de PlayStation 3, Xbox 360 en Wii.

Ontwikkelaar 2K Czech zal instaan voor de productie van Top Spin 4, wat wil zeggen dat de mensen die ons het vermakelijke Mafia II brachten aan het roer staan. De studio maakt de relevantie van een vierde deel sterk door aan te geven dat we ons mogen opmaken voor "jaw-dropping" player models en "Signature Style" animaties. Ook zal er een "enhanced TV-style presentatie" geïntroduceerd worden, terwijl Top Spin 4 een van de meest uitgebreide selecties ooit aan spelers aan boord hebben.

Top Spin 4 zal in de loop van volgend jaar in de winkelrekken verschijnen. Ondersteuning voor PlayStation Move en Kinect blijft voorlopig nog een onduidelijkheid, maar doe niet alsof je van niets wist als we binnenkort een nieuwsbericht online plaatsen waarin 2K Czech laat weten dat deze nieuwe besturingsmogelijkheden in Top Sin 4 ondersteuning zullen krijgen.

Over de auteur
Philip Cremers avatar

Philip Cremers

Contributor

Reacties