Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Tenacious D op de BlizzCon 2010

Geniale rockband sluit het feestje af.

Binnen tien dagen, op 22 en 23 oktober om precies te zijn, gaat de nieuwste editie van de BlizzCon van start. Dit evenement mag gezien worden als het walhalla voor iedereen die ook maar een tikkeltje fan is van WarCraft, StarCraft en Diablo...maar nu blijkt dat ook liefhebbers van de betere rockmuziek aan hun trekken zullen komen dankzij ontwikkelaar Blizzard.

Naar goede gewoonte sluit de spellengigant haar onderonsje feestelijk af met een optreden van een bekende artiest. Vorig jaar nog kwam levende legende Ozzy Osbourne optreden op de BlizzCon, maar dit jaar neemt de compleet doorgedraaide en ongelofelijk geniale rockgroep Tenacious D het sluiten van de deuren voor zijn rekening.

Mocht je het niet weten: de zanger van Tenacious D is niemand minder dan Jack Black, terwijl ook zijn maatje en gitarist Kyle Gass van de partij zal zijn. Mike Morhaime, de baas bij Blizzard, wist het volgende te vertellen rond de aanwezigheid van beide heren: "de beste manier om twee dagen van episch entertainment af te sluiten is een episch rockconcert. Er zijn maar enkele bands die aan die beschrijving kunnen beantwoorden, maar Tenacious D doet dat heel zeker!"

Deze redacteur pinkt alvast na het plaatsen van dit nieuws een traantje weg gezien hijzelf niet aanwezig zal zijn op de BlizzCon 2010...