Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Temtem volledige release voor Switch en Xbox aangekondigd

Pokémon voor Xbox en Playstation!

De volledige release van Temtem is aangekondigd. Temtem versie 1.0 komt op dinsdag 6 september 2022 uit voor de pc, Playstation 4, Playstation 5, Xbox One, Xbox Series X/S en Switch. Dat heeft uitgever Humble Bundle bekendgemaakt.

Temtem is een op Pokémon geïnspireerde creature catching game die je online samen met vrienden kunt spelen. De game is sinds begin 2020 in early access speelbaar.

Versie 1.0 release gaat meerdere nieuwe functies naar de game brengen. Vanaf dan zijn er seizoenen, een nieuw eiland om te ontdekken en wekelijkse missies om beloningen vrij te spelen.

Als je alvast wilt weten hoe je een goede start maakt in Temtem, lees dan onze Temtem-gids. Voor eind 2022 zijn ook Pokémon Scarlet en Pokémon Violet aangekondigd.

Over de auteur
Menno Burgers avatar

Menno Burgers

Contributor

Menno begon op zijn zesde met gamen op de DS en heeft het nooit meer losgelaten. Tegenwoordig is hij vaak te vinden op de Sea of Thieves waar je hem van verre al aan ziet komen, oppassen geblazen dus! Speelt alle genres games van (J)RPG tot platformers, alleen sportgames zie je hem niet snel spelen. Of telt watersport ook?

Reacties