Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Temtem roadmap toegelicht

Game intussen al een half miljoen keer verkocht.

Ontwikkelaar Crema laat weten dat de op Pokémon geïnspireerde MMO Temtem na een maand in Early Access al meer dan een half miljoen keer is verkocht. Daarnaast maakt de ontwikkelaar ook bekend welke nieuwe content er binnenkort naar de game komt.

De komende maanden wordt vooral het MMO-gedeelte van Temtem uitgebreid. Zo kun je binnenkort clans vormen, komt er een in-game chatsysteem en krijg je de mogelijkheid om ranked matches uit te vechten.

Deze zomer krijgt de game een nieuw eiland genaamd Kisiwa. Daar kun je onder andere 25 nieuwe Temtem vangen en je eigen huis bouwen. In de herfst komen er opnieuw een nieuw eiland en 25 nieuwe Temtem, inclusief de eerste Legendary Temtem. Ontwikkelaar Crema benadrukt wel dat al die nieuwe content onder voorbehoud is en steeds kan wijzigen.

Hoewel Temtem officieel volledig los staat van Pokémon, zijn er uiteraard heel wat gelijkenissen tussen beide games. Ook de Pokémon-serie doet het nog steeds zeer goed, zoals je onder andere leest in onze Pokémon Sword en Shield review.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Temtem

PS5, Xbox Series X/S, PC, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties