Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Telltale maakt Law & Order: LA

Alweer een nieuwe franchise.

Ontwikkelaar Telltale Games blijft niet stilzitten. De ontwikkelaar van Tales of Monkey Island en Back to the Future voegt nog een franchise toe aan hun ondertussen al heel volle to do lijst. Het wordt een game rond Law & Order: LA, een populair politiedrama in de VS. De game zou nog dit jaar moeten verschijnen. Je volgt, net als in de serie, Detective Ricardo Morales en Tomas 'TJ' Jaruszalski. Ondervragingen en drama in de rechtszaal zullen een belangrijke plaats innemen.

Telltale CEO Dan Connors had er het volgende over te zeggen: "Law & Order: LA fits very well with the style of episodic entertainment experiences Telltale has been building since our very first days". Er is nog geen beeldmateriaal van de titel, maar wel een heel rudimentaire website.

Deze game zorgt ervoor dat het aantal games dat op dit moment wordt ontwikkeld bij Telltale op 8 komt te staan. Het gaat om Jurassic Park, Back to the Future, Puzzle Agent 2, The Walking Dead, Fables, Hector: Badge of Carnage én een nieuwe Kings Quest. Kan Telltale kwaliteit blijven afleveren?

Getagged als

Over de auteur

Korneel Deschamp avatar

Korneel Deschamp

Editor Eurogamer Benelux

Korneel is een redacteur van Eurogamer die zich vooral met PC games bezighoudt, al neemt hij ook wel eens een DS vast. Voor dansgames doet hij vlug een stap opzij, al mag je zijn tactisch brein altijd inzetten voor een RTS.

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen