Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Tell Me Why - Chapter One komt in augustus uit

Vertelt in augustus waarom.

Dontnod Entertainment laat via een trailer weten dat het eerste hoofdstuk van Tell Me Why op 27 augustus uitkomt voor pc, Xbox One en Xbox Game Pass. De game is momenteel te pre-orderen via de Microsoft Store.

Tell Me Why bestaat in totaal uit drie episodes die een week na elkaar uitkomen voor pc en Xbox One. Op die manier krijg je tegen midden september toegang tot de volledige game. Of alle episodes precies een week na elkaar releasen is niet bekend.

Zoals je in de Tell Me Why-aankondiging al kon lezen, draait de game rond de tweeling Tyler en Alyson. Zij proberen de waarheid achter de dood van hun moeder te achterhalen. Alle keuzes die je in de game maakt, hebben invloed op de relatie van de tweeling en hun omgeving.

Dontnod Entertainment was eerder ook verantwoordelijk voor Vampyr en de Life is Strange-reeks. Meer informatie over die laatste ontdek je in de Life is Strange 2 review van Nathan.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties