Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Televisieprojecten gebaseerd op Horizon, God of War en Gran Turismo in ontwikkeling

PlayStation wordt WatchStation?

Er zijn televisieprojecten gebaseerd op Horizon: Zero Dawn, God of War en Gran Turismo in ontwikkeling bij Sony Pictures. Dat is tijdens een presentatie van Sony bekendgemaakt.

Indien je alle Playstation films en series wilt kijken, moet je veel abonnementen tot je beschikking hebben. Horizon komt uit op Netflix, God of War komt naar Amazon Prime, The Last of Us naar HBO en de Ghost of Tsushima-film en Twisted Metal-show naar NBC's Peacock service.

Het is nog niet duidelijk wanneer alle projecten uitkomen. Wel heeft de Last of Us-serie een releasewindow in 2023. In 2021 werden de acteurs en uiterlijken van Ellie en Joel in de Last of Us-serie onthuld.

Sony heeft ook bekendgemaakt dat Sony dit boekjaar nog twee live service games uitbrengt. De gameslijst van het nieuwe Playstation Plus-abonnement is ook bekendgemaakt.

Over de auteur
Menno Burgers avatar

Menno Burgers

Contributor

Menno begon op zijn zesde met gamen op de DS en heeft het nooit meer losgelaten. Tegenwoordig is hij vaak te vinden op de Sea of Thieves waar je hem van verre al aan ziet komen, oppassen geblazen dus! Speelt alle genres games van (J)RPG tot platformers, alleen sportgames zie je hem niet snel spelen. Of telt watersport ook?

Reacties