Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Tekken 8 releasedatum en nieuwe singleplayer-modus onthuld

Vissen vangen met Kuma.

Tekken 8 arrives in January
Image credit: Bandai Namco/Gamescom

Ontwikkelaar Bandai Namco heeft in een nieuwe Tekken 8-trailer onthuld dat de game op 26 januari 2024 uitkomt op pc, PlayStation 5 en Xbox Series X/S. Daarnaast krijgt de game ook een nieuwe singleplayer-modus.

De nieuwe mode is een arcade-mode met een verhaal dat zich focust op de speler zelf. Naarmate je vorderingen maakt in het narratief van de modus beleef je "geheel nieuwe gameplay met AI-ondersteunde leeraspecten".

Daarnaast ontdekte je tijdens Gamescom Opening Night Live 2023 ook meer over Diablo 4 Season 2, zag je een Alan Wake 2-trailer over de Dark Place en weet je dat Sindel en General Shao speelbaar zijn in Mortal Kombat 1.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties