Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Technische problemen voor pc-versie Metal Gear Rising: Revengeance

UPDATE: Opgelost, aldus Konami.

UPDATE: De problemen met de altijd-onlineverbinding zijn opgelost, zo verklaart Konami via Twitter. Via Steam wordt een update uitgerold naar iedereen die Metal Gear Rising: Revengeance reeds heeft gekocht. Nieuwe downloads horen het probleem tevens niet meer te ondervinden.

ORIGINEEL: De pc-versie van Metal Gear Rising: Revengeance is sinds kort verkrijgbaar op Steam maar kampt met technische problemen. Kopers ervan scharen zich op de fora van Steam en NeoGAF en melden dat de game enkel online speelbaar is.

Metal Gear Rising: Revengeance is een singleplayergame en op de winkelpagina wordt geen melding gemaakt van kopieerbeveiliging. Een NeoGAF-bezoeker meldt daarnaast over de mogelijkheid de game in Steams offline modus te forceren, maar dat is nog niet zo gemakkelijk.

Platinum Games' producent J.P. Kellams laat in een tweet weten op de hoogte te zijn van het probleem en dat er wordt gewerkt aan een oplossing.

Eerder werd reeds bekend dat Metal Gear Rising: Revengeance voor pc in sommige landen niet te koop is. Ook bleek het niet mogelijk de game cadeau te geven aan gamers in desbetreffende landen. Uitgever Konami geeft aan deze regioslot-problematiek al te onderzoeken.

Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties