Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Technische problemen bij lancering Dead or Alive 5: Last Round

Fighter gaat knock-out door crashes en freezes.

Dead or Alive 5: Last Round kampt sinds de lancering met de nodige technische mankementen. Team Ninja heeft via Twitter zijn excuses aangeboden en zegt alles eraan te doen om de problemen op te lossen.

De Xbox One-versie heeft zowel online als offline regelmatig last van crashes en freezes. Ook de gratis PlayStation 4-versie kampt met deze problemen. Deze worden mogelijk verminderd door bij de instellingen 'throwdowns' uit te zetten.

Daarnaast crasht de Tutorial van de game op een gegeven moment. De ontwikkelaar raadt spelers dan ook ten zeerste af in de Duitse, Franse, Italiaanse en Spaanse versie Tutorial Mode Lesson 40.8 en 40.9 te spelen.

Een update moet de hierboven omschreven problemen verhelpen, maar het is nog niet duidelijk wanneer die precies komt. Dead or Alive 5: Last Round is sinds 20 februari verkrijgbaar op de pc, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One.

Over de auteur
Yvo Kieviet avatar

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.

Reacties