Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Techland: 'We kondigden Dying Light 2 te vroeg aan'

Maar de game zit niet in 'dev hell'.

Dying Light 2 werd volgens ontwikkelaar en uitgever Techland veel te vroeg aangekondigd. Dat maakt de studio bekend via Twitter.

Afgelopen vrijdag maakte Techland bekend dat er komende woensdag een stand van zaken wordt gegeven over het ontwikkelingsproces van Dying Light 2 op Discord. Kort nadien uitte een fan zijn bezorgdheid over het ontwikkelingsproces en de mogelijkheid dat de game in 'dev hell' zit ('development hell' ofwel een ontwikkelingsproces dat vast zit, nvdr.). Techland stelde de fan meteen gerust. Tegelijkertijd gaf de ontwikkelaar wel toe dat het Dying Light 2 veel te vroeg heeft aangekondigd.

Dat fans zich zorgen maken over de ontwikkeling van de game is niet abnormaal. Zo werd Dying Light 2 begin 2020 uitgesteld omdat de studio meer ontwikkelingstijd nodig had. Kort daarna verlieten verschillende belangrijke medewerkers de studio.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties