Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Techland vraagt Dying Light 2-fans om te wachten op de day one patch

Verschillende fans hebben de game al in handen.

Op vrijdag 4 februari komt Dying Light 2 uit, maar verschillende fans hebben hun exemplaar van de game al vroegtijdig gekregen. Via Twitter wenst ontwikkelaar Techland iedereen veel plezier met de game, maar vraagt hij ook om te wachten op de day one patch alvorens te spelen.

Cover image for YouTube videoDYING LIGHT 2 Review - Was het 7 jaar wachten waard?

Volgens de ontwikkelaar bevat die patch heel wat verbeteringen en fixes die de afgelopen weken nog aan de game zijn toegevoegd. De patch is dan ook nodig om 'de game te ervaren zoals hij bedoeld is om gespeeld te worden'.

Nu de eerste fans aan de slag zijn met Dying Light 2, is het uiteraard ook uitkijken voor spoilers die online circuleren. Vermoedelijk probeert Techland via deze aankondiging dan ook het aantal spoilers de komende dagen nog in te perken.

Sowieso ben je wel even zoet met de game, want Dying Light 2 volledig uitspelen duurt volgens Techland minstens 500 uur. Daarnaast krijgt Dying Light 2 minstens vijf jaar post-launch DLC.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Dying Light 2 Stay Human

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties