Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Techland verkrijgt volledige rechten op Call of Juarez-serie

Call of Juarez: Gunslinger opnieuw uitgebracht.

Techland verkrijgt de volledige rechten op de Call of Juarez-serie en heeft Call of Juarez: Gunslinger met 33 procent korting opnieuw uitgebracht op Steam. De uitgeefrechten waren voorheen in handen van Ubisoft.

"We waarderen de ondersteuning van Ubisoft om onze Call of Juarez-games naar het grote publiek te brengen en zijn trots dat we de serie nu zelf mogen uitgeven. We zorgen ervoor dat de fans een mooie toekomst tegemoet gaan", aldus Techland.

Call of Juarez speelt zich in het Wilde Westen af. In het origineel uit 2007 en het vervolg Bound in Blood stonden de broers McCall en hun zoektocht naar goud centraal. The Cartel is een moderne variant die agenten volgt in hun strijd tegen Mexicaanse drugskartels en Gunslinger keer terug naar de oorspronkelijke setting.

De afgelopen jaren is Techland vooral druk geweest met post-launch content voor Dying Light. Zo krijgt Dying Light een standalone Bad Blood uitbreiding en is er Prison Heist modus voor Dying Light in ontwikkeling.

Over de auteur
Johnny van Spronsen avatar

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Reacties